اسلایس میوه و پسته

تاريخ انتشار : ۶ آذر ۱۳۹۲ | بازديد: 823

مواد مورد نیاز
شیر عسلی ۱۰۰ میلی لیتر

کره۶۵ گرم

بیسکویت خرد شده ۷۵ گرم

کشمش ۵۰ گرم

قیسی ۵۰ گرم

پوست پرتقال شکری شده ۵۰ گرم

گیلاس شکری شده ۵۰ گرم

پسته خرد شده ۵۰ گرم

پودر نارگیل ۳۵ گرم

شکلات برای تزیین ۱۰۰ گرم

پسته برای تزیین ۵۰ گرم

طرز تهیه
شکروکره راخوب باهم مخلوط کرده وسپس آردرا اضافه می کنیم ویعد تخم مرغ (کامل )رابه آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم مواد آماده شده رادر قالب ۲۰*۳۰ ریخته وبه مدت ۲۵ دقیقه داخل فرطبقه وسط با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد پخت می کنیم وبعد از فر خارج کرده ومی گذاریم سرد شود.(حتماداخل قالب کاغذ مومی انداخته شود).

طرز تهیه مواد رویه:

کره ۶۰ گرمی وشیر عسل وعسل را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم می گذاریم تا چند جوش بخورد (حدود ۱۰ دقیقه)بعد خامه را به آن اضافه کرده واز روی حرارت بر میداریم .حالا مواد پایه شیرینی که داخل قالب است وسرد شده را در اختیار داریم پسته خرد شده را روی این خمیر پخته شده می ریزیم ومواد رویه را که هنوز گرم است روی ان ریخته وبعد مجددا شیرینی را با همان قالب داخل فر گذاشته وبه مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد در طبقه بالای فر اجازه پخت نهایی به شیرینی می دهیم .حالا شیرینی آماده است وپس از سرد شدن قابل سرواست .

مشتاقانه منتظر نظرات شما هستیم