بره موم

تاريخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۲ | بازديد: 1,420

زنبور عسل بره موم را از ترکیب صمغ گیاهان، موم، شهد گل و گرده گل می سازد. این ماده خارق العاده خواصی…

شامل اثر ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد انگلی، آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد پوسیدگی دندان دارد. همچنین به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، بهبود دهنده اختلالات دهان و لثه، بی حس کننده موضعی و کاهش دهنده فشار خون کاربرد دارد.
طریقه مصرف:
به اندازه یک نخود از بسته جدا نموده و در دهان گذاشته، چند دقیقه مکیده شود، سپس باقیمانده را قورت دهید.
میزان مصرف:
روزانه ۲ نوبت بعد از ناهار و شام میل شود. (در تمام بیماری های عفونی داخلی و خارجی کاربرد دارد.)

عسلستان

مشتاقانه منتظر نظرات شما هستیم