حلوای عسلی

تاريخ انتشار : ۷ بهمن ۱۳۹۲ | بازديد: 527

مواد لازم:
آرد گندم ۱۲۵ گرم
روغن جامد ۷۰ گرم
شیر عسلی ۲۵۰ گرم
زعفران دمکرده ۲ ق س
روش تهیه:
آرد را در تابه ی مناسبی بریزید روی اجاق بگذارید وبا حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.سپس روغن را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه ی دیگر تفت دهید.آنگاه از روی حرارت بردارید و شیر عسلی و زعفران دمکرده را به آن بیفزائید و کاملا مخلوط کنید.اینک حلوا را داخل قیف بریزید ودر کاغذهای مخصوص بگذارید.

مشتاقانه منتظر نظرات شما هستیم