خورش به
تاريخ انتشار : ۷ آذر ۱۳۹۲ | بازديد: 819
مواد لازم:
۱- گوشت ماهیچه یا مغز ران گوسفندی نیم کیلو
۲- به یک کیلو
۳- پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
۴- روغن کنجد ۱۰۰ گرم
۵- آبلیمو نصف استکان
۶- عسل ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
۷- زعفران ساییده یا رب گوجه فرنگی به مقدار کم
۸- نمک و فلفل
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم و ۲ تا ۳ لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد . پوست به را می کنیم و چهار قاچ می نماییم و تخم آن را می گیریم و پره پره یا خرد می نماییم و با روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت می ریزیم سپس عسل و آبلیمو و نمک و زعفران را اضافه می کنیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و گوشت و به کاملاً بپزد ولی نباید زیاد له شود.
به نقل از وبگاه دکتر روازاده