خورش به

تاريخ انتشار : ۷ آذر ۱۳۹۲ | بازديد: 819

مواد لازم:
۱-    گوشت ماهیچه یا مغز ران گوسفندی نیم کیلو
۲-    به یک کیلو
۳-    پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
۴-    روغن کنجد ۱۰۰ گرم
۵-    آبلیمو نصف استکان
۶-    عسل ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
۷-    زعفران ساییده یا رب گوجه فرنگی به مقدار کم
۸-    نمک و فلفل
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم و ۲ تا ۳ لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد . پوست به را می کنیم و چهار قاچ می نماییم و تخم آن را می گیریم و پره پره یا خرد می نماییم و با روغن کمی سرخ می‌کنیم و داخل گوشت می ریزیم سپس عسل و آبلیمو و نمک و زعفران را اضافه می کنیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و گوشت و به کاملاً بپزد ولی نباید زیاد له شود.

به نقل از وبگاه دکتر روازاده

مشتاقانه منتظر نظرات شما هستیم