خورش کدو حلوایی با آلو

تاريخ انتشار : ۷ آذر ۱۳۹۲ | بازديد: 780

مواد لازم:
۱- گوشت مغز ران یا ماهیچه گوسفندی نیم کیلو بدون استخوان
۲- پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
۳- کدو حلوایی یک کیلو و نیم
۴- آلوی خشک ۱۵۰ گرم
۵- آبلیمو نصف استکان
۶- عسل دو تا سه قاشق سوپ خوری

۷- زعفران یا رب گوجه فرنگی خانگی به مقدار کم
۸- روغن کنجد ۱۵۰ گرم
۹- نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم با پیاز سرخ کرده یک تفت می دهیم بعد سه تا چهار لیوان آب در آن می ریزیم و گوشت را می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. بعد آلو را می شوییم و داخل گوشت می ریزیم تا بپزد و نمک و فلفل و آبلیمو و عسل و زعفران حل شده در آب جوش یا رب گوجه فرنگی خانگی را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم خورش کاملاً جا بیفتد. سپس کدو را پوست می کنیم و دو طرف آنرا در روغن سرخ می نماییم و روی خورش می چینیم و کمی از سس خورش را روی کدو می دهیم و می گذاریم خورش با کدو چند جوش بزند ولی کدو نباید زیاد له شود. بعد کدوها را در دیس می چینیم و بقیه مواد را داخل آن می ریزیم.

به نقل از وبگاه دکتر روازاده

مشتاقانه منتظر نظرات شما هستیم