دسر کیوی و سیب با عسل

تاريخ انتشار : ۶ آذر ۱۳۹۲ | بازديد: 783

مواد مورد نیاز:
برای ۲ نفر: ۴ عدد کیوی

۲ عدد سیب (پوست‌کنده و ریز خرد کنید)

یک قاشق چای‌خوری آب لیموترش

نصف پیمانه آب

۲ پیمانه شکر

۲ پیمانه عسل

رنگ سبز خوراکی (درصورت تمایل)

طرز تهیه:
کیوی‌ها را پوست کنده و خرد کنید. کاسه‌ای بلوری آماده کرده و شکر، عسل و آب را در آن ریخته و روی حداکثر قدرت به مدت ۵دقیقه حرارت دهید تا شکر و عسل آب شود. در این مدت در ظرف را بگذارید. کیوی و سیب خردشده را همراه آب لیموترش به مواد اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بدون در با همان حداکثر قدرت حرارت دهید. در طول این مدت، هرچندوقت یک‌بار در مایکروفر را باز کرده و مواد را هم بزنید تا پخته شده و حالت مارمالاد به خود بگیرد.

نکته:

درصورت لزوم ۳ تا ۴ دقیقه دیگر نیز مدت پخت را افزایش دهید. در پایان اگر احساس کردید که لازم است دسر حالت یکنواخت‌تری پیدا کند، آن را در دستگاه غذاساز ریخته یا با گوشتکوب برقی، صاف و یکنواخت کنید. فقط تا فاصله آمدن مهمانان آن را به فریزر منتقل کنید تا سردشده و هنگام آمدن مهمان‌‌ها با دسری داغ از آنها پذیرایی نکنید.

نکته:

این دسر به خاطر وجود کیوی سبزرنگ است. اگر می‌خواهید این سبزی پررنگ‌تر شود، می‌توانید در مراحل پایانی پخت، کمی رنگ خوراکی سبز نیز به آن بیفزایید.

مشتاقانه منتظر نظرات شما هستیم