مربای آلبالو

تاريخ انتشار : ۷ آذر ۱۳۹۲ | بازديد: 512

مواد لازم:
۱- آلبالو ۱ کیلو
۲- عسل نیم کیلو
طرز تهیه:
آلبالوها را تمیز کرده هسته های آن را در آورده داخل قابلمه ای مناسب ریخته و عسل را روی آن می ریزیم
سپس چند ساعتی کنار می گذاریم بماند تا آلبالو آب بیندازد سپس ظرف را روی آتش تند و یک نواختی می گذاریم تا جوش بیاید. شربت که قوام آمد مربا را از روی گاز بر می داریم معمولاً نیم ساعت بعد از جوشیدن شربت قوام آمده است. مربای البالو نباید زیاد بجوشد رنگ آن تیره می‌شود پس از صافی رد کرده در شیشه می ریزید و از شربت آن نیز استفاده می‌کنید.

به نقل از وبگاه دکتر روازاده

مشتاقانه منتظر نظرات شما هستیم