کیک عسل

تاريخ انتشار : ۱ بهمن ۱۳۹۲ | بازديد: 528

در تهیه این کیک از مواد مقوی مانند عسل طبیعی، گردو، دارچین، زنجبیل و جوز هندی استفاده شده است. به همین دلیل، نامش را کیک عسل گذاشته‌ایم؛ امیدواریم پختش برایتان راحت باشد و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:
آرد: ۲۷۵ گرم
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ: ۲ عدد
کره ذوب شده: ۱۷۵ گرم
شکر قهوه‌ای: ۵۰ گرم
عسل طبیعی: ۲۵۰ گرم
دارچین:۱ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱/۵ قاشق چایخوری
مخلوط زنجبیل و جوز هندی: ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
– فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فار‌‌نهایت تنظیم کرده و روشن می‌کنیم.
– کره و شکر را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا جایی که شکر آب شود، سپس از روی حرارت برمی داریم.
– نیمی از عسل را به شکر اضافه کرده و هم می‌زنیم.
– بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.
– زنجبیل و جوز هندی را به آرد اضافه کرده با هم مخلوط می‌کنیم. سپس وسط آرد را گود کرده مایه عسل آماده شده، تخم مرغ‌‌ها و شیر را به آن افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
– گردوهای خرد شده را به مایع کیک اضافه می‌کنیم.
– قالب کیک را کمی چرب کرده و با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایع کیک را داخل قالب ریخته و به مدت ۱ ساعت درون فر قرار می‌دهیم.
– الباقی عسل را با دارچین خوب مخلوط می‌کنیم.
– کیک را از فر خارج کرده و سطح کیک را سوراخهای کوچکی با خلال ایجاد می‌کنیم، سپس مخلوط عسل دارچین را کاملاً درون سوراخ‌ها و روی کیک می‌ریزیم.
– کیک عسل را پس از سرد شدن از قالب خارج کرده، با گردو تزئین می‌کنیم.
نکته:
– برای آنکه گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک، آن‌ها را در کمی آرد می‌غلتانیم.

برگرفته از جام جم آنلاین

مشتاقانه منتظر نظرات شما هستیم