گرده گل

تاريخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۲ | بازديد: 1,142

گرده یکی از دو نوع غذای زنبور عسل بوده و زنبورها برای تغذیه خود و نوزادان به آن نیاز زیادی داشته و اقدام به جمع آوری آن می نمایند.گرده گل دارای سیزده نوع ماده معدنی…

مختلف بوده که برای رژیم غذایی انسان نیز ضروری می باشند. این مواد عبارتند از: پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن، مس، منگنز، بُرُم، یُد، نیکل، سدیم، باریم، کُرُم و استرنسیوم.
همچنین با مصرف گرده یا خاویار که حاوی ویتامین های A و E فراوان هستند، شخص احساس افزایش قدرت بدنی و جنسی می کند.
گرده گل که در واقع اسپرم گیاهی محسوب می شود، به علت داشتن ویتامین ها و هورمون های با ارزش به عنوان یک ماده غذایی و داروی بسیار عالی شناخته شده است که ارزش غذایی و خواص درمانی آن را نباید فراموش کرد.
برخی از خواص درمانی گرده گل:
*تنظیم وزن، با توجه به طریقه مصرف
*جلوگیری از پیری زود رس، تقویت نیروی جنسی در خانم ها و آقایان.
*کاهش دهنده اضطراب، دلشوره و نگرانی
*بالا برنده سیستم ایمنی در برابر سرما و حساسیت ها
*درمان پروستات و کاهش دهنده قند خون
*افزایش دهنده انرژی و توان بدن، جلوگیری از پوکی استخوان
*از بین برنده لک های پوستی، آرامبخش اعصاب
*تقویت کننده معده، حافظه، سیستم عصبی و سیستم عروقی
*افزایش قد و ضریب هوشی و اعتماد به نفس
*کاهش دهنده فشار، غلظت و چربی خون
*تنظیم کننده عمل روده، درمان یبوست
*درمان کم خونی، ریزش مو و دیدِ کم چشم
گرده گل باعث سوزاندن چربی و کنترل اشتها می شود.
ورزشکاران در اروپا و آمریکا برای بالا بردن توان جسمی خود از آن استفاده می کنند.
پزشکان گرده گل را در درمان دیابت موثر تشخیص داده اند و همچنین در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که گرده گل دارای آنتی بیوتیک هایی مانند پنی سلین بوده و قادر به جلوگیری از رشد برخی میکرو ارگانیسم ها می باشد.
طریقه مصرف:
بزرگسالان: روزانه ۲نوبت قبل از ناهار و بعد از شام، یک قاشق چای خوری میل شود(در مورد بانوان در موقع قاعدگی استفاده نشود)
کودکان: صبح ناشتا یک قاشق چای خوری میل شود.
طریقه نگهداری:
گرده گل باید در یخچال نگهداری شود.

عسلستان

 

مشتاقانه منتظر نظرات شما هستیم